Založ si blog

Organizátori utečeneckej krízy a ich cieľ

Väčšina médií a politických špičiek nás denne kŕmi rôznymi nezmyslami o utečeneckej kríze, prospešnosti migrantov pre Európu a nutnosti podpory migračnej vlny. Dôsledne sa však utajuje skutočnosť, kto ju organizuje, riadi a komu tento, niekoľko ročný výplod Slobodomurárskej elity, má v konečnom dôsledku slúžiť.

Nicolas Sarkozy, pochádzajúci z maďarského šľachtického rodu, (matka bola grécko-židovského pôvodu), bývalý prezident Francúzska,  už pred niekoľkými rokmi prehlásil: „Emigrácia je cieľ. Cieľom je prijať výzvu rasového zmiešavania. Európa nemôže konať inak.“ No a za podpory USA a niektorých lídrov členských štátov EÚ prebieha migrácia a proces globalizácie, ako súčasť tvorby Nového svetového otrokárskeho poriadku (NWO).

Pojem globalizácie sa riadi podľa amerického vojenského geostratéga, riaditeľa firmy Enterra Solutions, Thomasa Barrneta, ktorý bol poradcom bývalého amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda, ktorý má na rukách krv irackého ľudu. Thomas Barrnet, už v roku 2002 povedal: „Konečným cieľom globalizácie je homogenizácia všetkých štátov na zemeguli. Toto sa musí dosiahnuť zmiešavaním rás s cieľom vzniku svetlej hnedej rasy v Európe. Nepriatelia tejto globalizácie budú zničení. Kritikov zabijeme.“

Po poznaní takéhoto výroku, väčšina ľudí nemôže pochybovať, že prečo je Európa všetkými možnými prostriedkami nútená, prijať ročne 1,5 milióna utečencov. Výsledkom má byť, vznik novej populácie s priemernou inteligenciou, teda ľudí, ktorí s prepáčením budú hlúpi, aby nechápali čo sa vlastne deje, ale dosť múdri, aby mohli pracovať.

Dosiahnuť Nový celosvetový otrokársky štát, má byť realizovaný na základe vopred naplánovaných etáp:

  1. Neobmedzený tok migrantov, s cieľom rozložiť národy Európy a zničiť ich kultúru. Za tým účelom sa musí desať násobne zvýšiť príliv emigrantov. Politici, ktorí sú národne orientovaní, musia byť umlčaní a odstránení z politickej a spoločenskej sféry.
  2. Neobmedzený tok ropy, plynu a ďalších surovín. Národy nesmú samostatne disponovať nerastným bohatstvom. Všetky existujúce zdroje musia byť sprivatizované zahraničnými investormi.
  3. Finančné toky do USA, nesmú byť ničím obmedzované. Žiadna vláda nesmie brániť slobodnému pohybu kapitálu a plynúcim ziskom do zahraničia. Štáty sa musia dostať do situácie, keď budú vo vzájomnej závislosti, aby za žiadnych okolností nemohli samostatne existovať. Vlády, ktoré sa tomu budú brániť, budú jednoducho nahradené bábkovými vládami. Nepriatelia tejto globalizácie budú zničení. Podľa Barrneta, budú jednoducho zabití!
  4. Žiadny štát sa nesmie postaviť na odpor tzv. „mierovému nasadeniu“ americkej armády. Na druhej strane, úlohou amerických vlád je trvale udržiavať tzv. „vojnu proti terorizmu“ a nikdy za žiadnych okolností neopustiť štáty, do ktorých vstúpili bagandže amerických vojakov. Ich cieľ je nad slnko jasnejší. Pod zámienkou boja proti terorizmu, zničiť všetkých protivníkov globalizácie.

Mnohí čitatelia sa určite budú čudovať, že o ničom podobnom ešte nečítali a nepočuli. Je to celkom prirodzené. Veď nemôže byť záujmom nových vládcov otrokárskeho poriadku, otvorene tieto plány tlmočiť svojim budúcim otrokom!

Je prirodzené, že už väčšina ľudí chápe, o čo išlo v roku 1989 pod vedením nastrčeného a dobre zaplateného „hrdinu“ Václava Havla, ktorým už väčšina Čechov a Slovákov právom opovrhuje. Za vyše 26 rokov „demokracie,“ už pochopili,, ako boli podvedení a ako dopomohli podobným zradcom národa sa vyšplhať na najvyššie miesta. Do zradcovskej politiky Havla, sa na Slovensku za falošný groš, zapojili a ďalej zapájajú napr. Bútora, Kiska, Kňažko, Vašáryová Magda, Dzurinda, Mikloš, Šebej, Kaník, Sulík, Glváč, Lajčák, Hlina a mnohí ďalší.

Protiľudovým rozhodnutiam, sú poplatní aj európsky byrokrati, ktorí navyše koketujú s USA o podpise Zmluvy o transatlantickom partnerstve, známej pod skratkou TTIP.  Samotné vyjednávanie prebieha bez účasti tých, ktorých sa má týkať.  Mnohé skutočnosti zmluvy sú utajované, lebo predstavujú pre nás obrovskú hrozbu. O tom sa však zaryto mlčí! Zmluva má v sebe skrytý mechanizmus – „Urovnávanie sporov medzi štátmi a investormi.“ V praxi to znamená, že nadnárodné korporácie majú získať právo, na súdoch žalovať vlády, ktoré nebudú uprednostňovať biznis pred ochranou vlastných občanov! V našej vlasti, o nás, budú mať právo rozhodovať americké firmy. Bude to podobná dohoda ako s Vatikánom, kde rozhodujúce slovo má iba Vatikán! V tejto súvislosti je mimoriadne zaujímavý názor prezidenta Andreja Kisku, ktorí 22.6.2014 v relácii STV o 5 minút 12 povedal: „Ľudské práva, nesmú byť nadradené obchodným záujmom.“  Bol to omyl, alebo vedomé vyjadrenie? Odpoveď nechám na samotnom čitateľovi, ktorý si na základe mnohých ďalších aktivít pána Kisku, celkom jednoducho a objektívne môže spraviť záver.

Z uvedeného je zrejmé, že politika EÚ nie je o jednote, o sociálnej spravodlivosti, solidarite, demokracii a mieri! EÚ sa dostala do područia USA v záujme záchrany jej hlúpeho a krachujúceho neoliberalizmu, koristníckych a geopolitických záujmov. Doplatili sme na klamstvá a lži, ako nám bude dobre po odstránení tzv. totality, po vstupe do NATO a EÚ. Zatiaľ sme sa dožili iba majetkového prevratu, rozpredávania a rozkrádania spoločne nadobudnutého majetku pár zbohatlíkmi, ktorí žiaľ aj našim pričinením, obsadili všetky dôležité funkcie v štáte, poslanecké miesta v parlamente a v europarlamente, aby mohli klamať a podvádzať v záujme zveľaďovania svojho osobného majetku na úkor väčšiny obyvateľov. Nekonečná honba za ziskom, ženie ľudstvo do katastrofy.

Strata suverenity jednotlivých štátov EÚ bola dávno naplánovaná. Plán na dosiahnutie tohto cieľa, podrobne a s presvedčivými argumentami uviedol vo svojom blogu, dňa 10. 2. 2016 pán Domino Svetlík pod názvom: „Konšpirácie: EÚ láme suverenitu členských štátov.“

Po skončení studenej vojny sme sa naivne domnievali, že sa konečne skončilo súperenie medzi Západom a Východom. Tešili sme sa, že je to začiatok „mierového spolužitia národov sveta.“ Bola to skutočná naivita a prílišná dôvera Západu! Zatiaľ čo počas studenej vojny sa hranice sfér vplyvu svetových mocností nemenili, po vyvolaných zmenách v strednej a východnej  Európe a hlavne po rozpustení Varšavskej zmluvy, zostala naďalej pôsobiť Severoatlantická aliancia a dokonca hranice jej „strategických záujmov“ sa neuveriteľne posunuli smerom na Východ, k samotným hraniciam Ruskej federácie! Je to cielený a dávno premyslený zámer! Veľmi názorne to vysvetľuje tiež príčiny vojny v Iraku, Líbyi, Afganistane, v Juhoslávii, v Sýrii a hlavne nenávistný postoj proti Ruskej federácii.

Rusko opäť usiluje o bipolárny svet, ako záruku vyvážených vzťahov a bezpečnosti medzi Západom a Východom. Je to obrovským problémom pre USA a EÚ. Rusi, označovaní za agresora, prejavujú neustále záujem a ochotu spolupracovať so Západom, ale na princípe rovný s rovným. Svedčí o tom aj najnovší návrh riešenia sýrskej krízy, keď mierový návrh Rusi ešte ani dobre nestihli na mníchovskom summite predložiť a USA  sa ho už všemožne snažili zamietnuť.

Nie vojny, ale rokovania môžu prispieť k úspešnému riešeniu problémov všetkého druhu. Iba mierovým rokovaním sa môže dospieť k zastaveniu nezmyselného zabíjania v Sýrii a v iných častiach sveta a pomôcť státisícom vojnových štvancov vrátiť sa do svojich domovov.

Aj z toho vidieť, že existujú ešte aj štáty, ktoré si veľmi dobre uvedomujú ciele prebiehajúcej globalizácie a jeho následkov. Medzi ne patrí predovšetkým Rusko, ale tiež Čína, Irán a niektoré ďalšie, ktoré sa snažia a aj môžu, buď úplne zabrániť, alebo aspoň oddialiť realizáciu, pre ľudstvo katastrofických plánov. Preto ten obrovský tlak na tieto štáty a ich vedúcich predstaviteľov. Sme svedkami ako USA a niektoré ďalšie štáty, nevyberavým spôsobom útočia na Rusko ako na agresora a podnecovateľa vojny. Ako sa útočí na prezidenta Putina, vraj „najbohatšieho“ muža sveta, korupčníka, masového vraha, agresora na Ukrajine a napokon ho činia zodpovedným aj za migrantov v EÚ. Potvrdzuje sa známe slovenské porekadlo: „Zlodej kričí, chyťte zlodeja.“

Kto spochybňuje rozhodnutie Európskej komisie o utečeneckých kvótach, otvorene hovorí o agresivite USA a NATO v Iraku, Afganistane, bývalej Juhoslávii a kdekoľvek inde na svete, je a bude USA, NATO a Západom obviňovaný z nacionalizmu, extrémizmu,  odmietania solidarity a podobných nezmyslov. Už dnes sme toho očitými svedkami, keď okrem bruselských byrokratov, predstaviteľov NATO, aj kancelárka Merkelová, sa otvorene a nechutne vyjadrujú na adresu V- 4 a jeho čelných predstaviteľov, Viktora Orbána, Róberta Fica, Miloša Zemana a Beáty Szydlovej, len za to, že sa rozhodli dôsledne chrániť národnoštátne záujmy vlastných krajín a odmietli nezmyselné rozhodnutia bruselských, nikým nevolených byrokratov.

Útoky nielenže budú ďalej pokračovať, ale sa budú stupňovať, keď títo predstavitelia nezmenia svoj názor. Nasvedčuje tomu aj poznanie tajnej správy, ktorá prenikla na verejnosť a potvrdil ju tiež maďarský premiér Viktor Orbán, že medzi Nemeckom a Tureckom existuje tajná dohoda o prevoze migrantov na územie EÚ. V súlade s ňou má byť prevezené 400 000 – 500 000 migrantov z Turecka na územie únie. Nemá ich prijať iba Nemecko, ale povinne majú byť rozdelení medzi členské štáty EÚ.

Už aj najväčším nevercom musí byť jasné, kto a prečo organizuje tento obrovský zmätok, nepokoje, násilie, rabovanie a chaos na našom kontinente.

Uvedomujúc si všetky skutočnosti, racionálne uvažujúci ľudia musia žiť v obavách a strachu zo zajtrajšku. Áno, už zajtra môže byť vojna, ktorá zatiaľ prebieha v skrytej, ekonomickej a vydieračskej forme. Žiaľ, že skúsení ekonómovia sa obávajú, že ozbrojený konflikt je neodvratný a USA sa svojho dávneho cieľa, stať sa jediným svetovým vládcom len tak ľahko nevzdajú. Zbrojárske, nadnárodné monopoly si to dokonca v záujme svojich ziskov želajú! Po všetkom, do čoho sme sa nechali USA a NATO vtiahnuť, musíme počítať s tým, že Rusko, už Európu nebude zachraňovať. A prečo by aj, veď sme sa im otočili chrbtom. Podľa USA a NATO, Rusko je agresor a náš úhlavný nepriateľ. Ďalšia nehorázna a účelová lož! Pravdou zostáva, že vďaka bývalému Sovietskemu zväzu a následne Rusku, Európa už vyše 70 rokov žije v mieri, ktorý jednoznačne ohrozuje USA a agresívny pakt NATO! Tak sa konečne prebuďme! Je päť minút po dvanástej!

 

Pokoj v duši

02.04.2017

Diskusná relácia RTVS (SRo) „Sobotné dialógy,“ moderovaná redaktorom Branislavom Dobšinským, už po niekoľkýkrát, a nie len mňa, vyviedla z rovnováhy. Sobotné dialógy vysielané hlavne v posledné soboty v mesiaci (25.februára a 25. marca) ma donútili, aj takouto formou reagovať na niektoré výroky, ktorými vedome, účelovo a opakovane redaktor Dobšinský [...]

Jeden z výdobytkov novembra

24.02.2017

Všetci čo si ešte pamätáme toľko očierňované obdobie socializmu a čo sa aspoň trochu zaujímajú o dianie okolo seba, vedia, že poľnohospodárska výroba založená na Jednotných roľníckych družstvách a Štátnych majetkoch, síce nie úplne bez chýb, ale predsa len zabezpečovala v obciach zamestnanosť a predovšetkým, dostatok kvalitnej, zdraviu neškodnej [...]

Bohatstvo a kariéra im zatienili rozum

12.12.2016

Je všeobecne známe, že nedávno zosnulý Fidel Castro bol niečím viac ako len slávnym kubánskym revolucionárom. Bol celkom oprávnene medzinárodne uznávanou autoritou, čo pri jeho úmrtí otvorene vyjadrili viacerí čelní predstavitelia štátov sveta. Predseda Európskej komisie Jean-Claude Juncker, v kondolencii o. i. uviedol: „So smrťou Fidela Castra svet stratil človeka, [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 250261x
Priemerná čítanosť článkov: 3910x

Autor blogu

Kategórie