Priame ohrozenie SR

12. marca 2015, grektibor, Nezaradené

Ako občan SR som pobúrený rozhodnutím ministra obrany Martina Glváča (SMER-SD), ktorý oznámil, že Slovensko požiadalo ako ôsma krajina NATO o vytvorenie „styčného tímu“ Severoatlantickej aliancie na svojom území.

Je to ďalším, hrubým prejavom zneužitia moci našimi predstaviteľmi štátu, ktorí nás už 25.rokov podvádzajú. Je nehoráznosťou, že to robí tiež človek s právnickým vzdelaním, zrejme len preto, aby si udržal dobre platené a teplé miestečko vo vrcholovej politike.

Hrubým porušením práv všetkých občanov bývalej Československej republiky, bolo rozhodnutie, napriek jasnému nesúhlasu väčšiny, o vstupe SR do NATO. Žiaľ, pokračuje v tom aj vláda socialistov, ktorá nevedno z akých dôvodov sa dostala do vleku Západu a USA, keď bez súhlasu občanov, súhlasí s vytvorením jednej zo základní NATO na našom území. Vedome tým ohrozujú bezpečnosť našej krajiny a prispievajú k vyhrocovaniu aj tak dosť napätej situácie a k rozpútaniu ľudstvo zničujúcej vojny priamo v srdci Európy, v záujme koristníckych a geopolitických záujmov cudzích mocností.

Pán minister Glváč zdôrazňuje, že „nejde o vytvorenie bojovej jednotky či základne.“ To môže tvrdiť skutočne iba nevojak, alebo úplne oddaný človek cudzím záujmom. Je to obyčajná lož, účelové podvádzanie verejnosti a pochlebovanie cudzím štátnym záujmom!

Pravdu v tomto prípade má politologička Radka Brhlíková z Univerzity v Nitre (predpokladám ako nevojačka, ale osoba s racionálnym uvažovaním), ktorá v denníku Pravda 7. februára t.r. tvrdí, že stredisko znamená pre SR bezpečnostnú hrozbu. A je to celkom prirodzené. Veď ak by k niečomu naozaj malo dôjsť, len hlupák by nezameral hlavnú pozornosť práve na takéto centrum. Som presvedčený, že takto uvažuje väčšina spoluobčanov Slovenska. Ich sa však, zrejme na základe opojenia z moci a poslušnosti veleniu NATO a záujmom USA, na takéto vážne rozhodnutie nikto nepýta. Je to smutné, trestuhodné, rovnajúce sa zrade vlastného národa!

V tomto prípade ide skutočne o priame ohrozenie Slovenska, lebo sa stávame prvým terčom na koho budú namierené všetky zameriavacie a raketové systémy. Na takéto vážne rozhodnutie nikto z politikov súhlas od občanov nedostal. Jediným správnym a legitímnym rozhodnutím môže byť iba názor verejnosti formou priamej demokracie, nie hŕstky poslancov NR SR. K referendu by sa celkom určite dostavilo nad 50 % oprávnených voličov, aby vyjadrilo svoje jednoznačné NIE!!!  Hlasu občanov sa však naši „zástupcovia ľudu“ zrejme mimoriadne boja!