Založ si blog

Boj o svetovládu za každú cenu

 

Ako radový občan SR som motivovaný vlastným presvedčením, hanbou a otvoreným nesúhlasom s tým, že naša armáda sa stala súčasťou zločineckej vojenskej organizácie NATO na čele ktorej stoja USA s ich koristníckymi, geopolitickými záujmami a neprekonateľnou túžbou o svetovládu.

Chcem otvorene vyjadriť svoj nesúhlas a odpor k politike USA uplatňovanej voči nášmu Slovanskému bratovi – Ruskej federácii, všetkým slobodným a suverénnym krajinám sveta za ostatné desaťročia a hlavne za ich  neblahé dôsledky.

Vyjadrujem súčasne nesúhlas s postupom ministerstva zahraničných vecí, národnej obrany, Vlády SR, ale hlavne prezidenta Andreja Kisku a ďalších kompetentných orgánov, vrátane masovokomunikačných prostriedkov v otázkach dezinformácií, úmyselného a vedomého embarga na rozhodujúce udalosti v súvislosti súčasnej geopolitickej a vojenskej svetovej situácii.

Na druhej strane chcem podporiť predsedu vlády Róberta Fica, ktorý aspoň z časti prejavuje snahu o objektívny pohľad na aktuálne otázky vnútornej a zahraničnej politiky a obhajobu národoštátnych záujmov Slovenska.

V tejto súvislosti mi nedá, aby som nezdôraznil, že aktivity ktoré pod vedením USA vykonáva NATO v mnohých krajinách sveta, sú najvyšším stupňom zvrhlosti a arogancie. Kto sa akýmkoľvek spôsobom postavil na odpor a nepodriadil sa mocenským záujmom USA, nehľadiac na to, že obhajoval národnoštátne záujmy, okamžite nastúpilo bombardovanie a vyvražďovanie civilného obyvateľstva.. Je to, bezohľadný a nenávistný imperializmus, ktorý sa nezastaví pred nikým a pred ničím. Jeho výsledkom sú predovšetkým zničené územia mnohých krajín, milióny mŕtvych, invalidov a nešťastných rodín po celom svete. Pravou príčinou sú mocenské záujmy USA, ale hlavne zúfalá snaha zabrániť definitívnemu krachu amerického impéria, ktorý štandardnými prostriedkami je neudržateľný!

V priebehu svojej pracovnej činnosti som mal príležitosť a česť prejsť rôznymi zamestnaniami, od radového robotníka až po riadiaceho pracovníka na rôznych úrovniach. Mal som možnosť stretnúť, poznať a spolupracovať s rôznymi ľuďmi. Vždy som mal a dodnes mám problém rešpektovať nadriadených, ktorí boli nekompetentní, ktorí svoju česť, vzdelanosť, poctivosť a pracovitosť dokázali vymeniť za osobný prospech, karierizmus spojený s pokrytectvom, populizmom a pätolizačstvom. To malo vždy, na ktorejkoľvek úrovni veľké, niekedy až katastrofické dôsledky!

Rovnako i 25 rokov po tzv. nežnej revolúcii vo vrcholovej, ale i komunálnej politike, keď väčšina politikov (ak ich tak vôbec možno nazvať) sa stali bábkami svetových mocipánov, ktorí náš štát zadlžili, rozpredali do zahraničia, rozkradli, vnútorne rozvrátili, znehodnotili všetky morálne hodnoty a uvrhli nás do chápadiel NATO na čele s „najdemokratickejším“ štátom sveta USA. Mnohí naši „politici“ sa stali pätolizačmi, vedú masívnu dezinformačnú kampaň, zamlčujú mimoriadne dôležité fakty majúce vplyv na bezpečnosť a životy našich občanov, vedúce nás k otvorenej vojenskej konfrontácii a k záhube.

USA, ako sa ľudovo hovorí melie z posledného a je iba otázkou času, kedy sa ten ich, toľko vychvaľovaný spoločenský „demokratický“ systém úplne zrúti. Sú si toho plne vedomí a preto v záujme vlastnej záchrany, usilujú vyprovokovať nový  vojnový konflikt. K tomu sa opäť rozhodli zneužiť Európsky priestor.

Je chváli hodné a obdivuhodné zároveň, že Róbert Fico na riešenie Ukrajinskej krízy si dovolil mať odlišné názory ako USA, NATO a silné štáty EÚ. Podobné názory vyjadrili aj Český prezident Miloš Zeman a predseda vlády Viktor Orbán v Maďarsku. Okamžite sa zdvihla vlna nespokojnosti proti nim a opoziční politici, výdatne podporovaný  pracovníkmi amerických ambasád začali organizovať masové demonštrácie na spôsob tej na Ukrajinskom Majdane. Je to náhoda, alebo pokračovanie už v overených farebných „revolúciách“ v snahe o vlastnú záchranu a udržanie svetovlády za každú cenu?!

V súčasnej prebiehajúcej „studenej vojne,“ chcem sa veľmi úprimne priznať, že obdivujem obrovskú trpezlivosť Ruska a stojím jednoznačne na ich strane, lebo z našich a svetových skúseností je jasné, že od samého začiatku krízy na Ukrajine ani len náhodou nejde o presadenie ľudských práv, slobody a demokracie. Pre tieto hodnoty USA prostredníctvom NATO už zdevastovalo množstvo krajín sveta a vyvraždilo milióny obyvateľov. To jediné ich zatiaľ dokáže udržať „nad vodou.“ Farizejsky pred celým svetom však proklamujú, že im ide skutočne iba o obranu tak vznešených cieľov ako sloboda, demokracia a ľudské práva. Je to samozrejme obyčajná a jednoducho povedané primitívna a hlúpa lož!

Aj nás sa pomocou rôznych platených agentov a ich pätolizačov, vlastizradcov, pomocou tretieho sektora a mimovládnych organizácií snažia presvedčiť čo je správne a akou cestou sa má Slovensko uberať. Medzi takýchto Judášov, ktorí za pár grajciarov sú ochotní v duchu amerického chápania slobody a demokracie ovplyvňovať našu verejnú mienku patria Duleba, Bútora, Šebej, Samson Radičová, Wienková Beblavý, Syčáková, Kukan, Weiss, Dzurinda, Mikloš, Šimečka, Hríb, Kaník, Matovič, Hlina, Lipšic, Sulík, M. Vášáryová, Frešo a ďalší, na čelo ktorých sa postavil aj prezident Andrej Kiska, ktorý v novoročnom príhovore sa opäť  postavil proti Rusku.

Spomínaní dobrodruhovia majú v našich médiách zelenú a na obrazovkách jednotlivých TV staníc, žiaľ i „verejnoprávnej televízie“ sú vďaka generálnemu riaditeľovi Mikovi, ale i ministrovi kultúry Maďaričovi častejšie ako reklama na pracie prášky. Pán prezident sa tiež dovoláva a zdôrazňuje jednotný postup EÚ proti Rusku. V záujme USA likvidujeme mosty, obchodné, historické a kultúrne prepojenia s najbližšou Slovanskou veľmocou Ruskom a s hlbokým predklonom sa obraciame na inú veľmoc, na opačnej strane zemegule, ktorej ľudia ani dobre nevedia, že kto vlastne sme a v ktorej časti sveta sa nachádzame. „Odmenou“ nám je stále väčší úpadok ekonomikou počnúc, sociálnou politikou, morálkou a medziľudskými vzťahmi končiac, čo je vraj nutná daň za získanú slobodu a demokraciu.

Na rozdiel od všetkých pochlebovačov USA a vojnových štváčov chcem otvorene a jednoznačne prehlásiť, že spolu s väčšinou našich ľudí sa hlásim k slovanstvu, ktoré nás predurčuje pevne stáť na strane súčasného prezidenta Ruskej federácie V. Putina. Nesmierne si ho vážim, s akým nadhľadom, obrovskou zdržanlivosťou rieši všetky doterajšie provokácie USA a Západu, s akým prehľadom reaguje na všetky tie propagandistické výmysly, otvorené klamstvá a lži, nie pre vlastnú obranu, ale pre mier na Ukrajine a jeho zachovanie v Európe.

Je absurdné, že slovenská politická scéna za luxusné platy z daní ľudí robí politiku proti väčšine národa. Človek, ktorý nestratil zdravý rozum, jasne dokáže rozoznať klamstvá, ktorými sme denne kŕmení. Je nehoráznosťou presviedčať ľudí, že konflikt na Ukrajine je zásluhou Ruska. Dnes už ani samotné USA nepopierajú, že zmena režimu na Ukrajine bola ich záležitosťou a stála ich miliardy dolárov.

Odvrátenie sa od nášho spoľahlivého partnera Ruska s ktorým sme desaťročia spojení životne dôležitými „tepnami“ a navyše naša zem je presiaknutá krvou ľudí, ktorí nás oslobodili od fašistickej poroby je obyčajná nehoráznosť. Namiesto vďaky a uznania, značná časť „politikov“ podporuje sankcie, ktoré viac škodia nám ako tým, proti ktorým sú namierené. Namiesto odsúdenia nedovoleného zasahovania USA do vnútorných vecí cudzích štátov, ich podporujú a pomáhajú im viesť štvavú kampaň napriek tomu, že na takéto počínanie nikto z politikov nedostal od ľudí mandát.

Každý z nás  si má právo myslieť o správaní Ruska svoje. Jedno je však isté, že správanie Ruska je mimoriadne zdržanlivé, racionálne a je iba logickým vyústením dlhodobej expanzívnej politiky USA a NATO. Na Ukrajine vôbec nejde o ochranu slobody a demokracie. Veď tomu už ani žiaci základnej školy nemôžu veriť. Rozširovanie vplyvu USA a NATO, ovládnuť strategické suroviny a nerastné bohatstvo Ruska, koristnícke a geopolitické záujmy, sú tým určujúcim a hlavným dôvodom o ktorý sa momentálne zvádza neúprosný boj aj za cenu eskalácii napätia na hranici Východu a Západu a snaha o vyprovokovanie Ruska k vojenskej reakcii, ktorá by bola veľmi vítanou zámienkou na otvorený vojenský konflikt na území Európy, ktorý pre nás a celú Európu môže mať nepredstaviteľné a katastrofálne dôsledky.

Pán prezident Kiska v novoročnom príhovore nezabudol spomenúť aj situáciu na Ukrajine, keď povedal: „Za našou východnou hranicou umierajú ľudia a státisíce museli opustiť svoje domovy.“ Podľa neho naša krajina má podobnú bolestnú skúsenosť, keď na naše územie vtrhli cudzie vojská. Pán prezident zabudol, alebo to naozaj nedokáže zhodnotiť, že situácia u nás a na Ukrajine bola diametrálne odlišná a v žiadnom prípade sa nedá zrovnávať. Ak na Ukrajinu vtrhli cudzie vojská, tak to boli predovšetkým platení žoldnieri naverbovaní USA a oligarchami, ktorí zinscenovali Majdan, zvrhli legálne zvolených predstaviteľov Ukrajiny a rozpútali občiansku vojnu. V žiadnom prípade nešlo o armádu Ruska. Ani zbraňové systémy poskytnuté zo strany Ruska, ale zo strany USA a NATO. Na Ukrajine neumierali ľudia a ani tie státisíce ľudí nevyháňali z domovov ruskí vojaci, ale Kyjevskí neonacisti, pohrobkovia Banderu a oficiálna Ukrajinská armáda pod priamym velením Petro Porošenka, ktorý má na rukách krv vlastných spoluobčanov. Pán prezident pritom nepredložil jeden jediný dôkaz, že na Ukrajine prebehla invázia vojsk Ruskej armády! Na Juhovýchode Ukrajiny bojujú iba ruskí a iní dobrovoľníci. Invázia totiž vyzerá úplne inak. Musí ísť o jednoliate bojové zoskupenie pozostávajúce z niekoľko tisícovej armády, ktorá je schopná obsadiť dané územie a splniť stanovený cieľ. Nič také sa na Ukrajine neudialo a nedeje!

Aj podľa pani Angely Merkelovej politika ruského prezidenta otriasla „základmi mierového spolužitia v Európe.“ Merkelová potvrdila, že jej ide o bezpečnosť v Európe „spoločne s Ruskom a nie proti Rusku.“ Prečo potom pani Merkelová nemá záujem počuť aj hlas Moskvy, ktorá otvorene hovorí, že si neželá ďalšie rozširovanie NATO k samotným hraniciam Ruska? To jej nevadí, alebo to nepočuje a nechce počuť?! Alebo požiadavka Ruska ohrozuje mier v Európe? Každý kto nestratil zdravý rozum to jednoducho tak nedokáže a nemôže pochopiť!

Napokon tvrdenie pani Merkelovej, tak ako i USA a NATO je iba obyčajným propagandistickým tvrdením bez jedného jediného dôkazu, že im ide o bezpečnosť Európy spoločne s Ruskom a nie proti nemu. Podľa nej a USA rukolapným dôkazom pravdivosti ich tvrdení by mal byť vstup Ukrajiny do NATO, alebo rozmiestnenie 150 tankov USA a početné posilnenie vojsk NATO v bezprostrednej blízkosti hraníc s Ruskom. To si ozaj myslia, že tomu môže uveriť človek so zdravým rozumom, že to všetko robia na ochranu Ruska, bezpečnosti a mieru v Európe? To má byť ten spoločný záujem pani Merkelovej o bezpečnosť Európy spolu s Ruskom? Veď tomu nemôže veriť ani ona sama, lebo to zásadne odporuje zdravému rozumu, ktorý zatiaľ nestratila väčšina ľudí členských štátov EÚ, okrem tých, ktorí z rôznych príčin podporujú USA a ich zúfalé úsilie o vlastnú záchranu a svetovládu.

Pokoj v duši

02.04.2017

Diskusná relácia RTVS (SRo) „Sobotné dialógy,“ moderovaná redaktorom Branislavom Dobšinským, už po niekoľkýkrát, a nie len mňa, vyviedla z rovnováhy. Sobotné dialógy vysielané hlavne v posledné soboty v mesiaci (25.februára a 25. marca) ma donútili, aj takouto formou reagovať na niektoré výroky, ktorými vedome, účelovo a opakovane redaktor Dobšinský [...]

Jeden z výdobytkov novembra

24.02.2017

Všetci čo si ešte pamätáme toľko očierňované obdobie socializmu a čo sa aspoň trochu zaujímajú o dianie okolo seba, vedia, že poľnohospodárska výroba založená na Jednotných roľníckych družstvách a Štátnych majetkoch, síce nie úplne bez chýb, ale predsa len zabezpečovala v obciach zamestnanosť a predovšetkým, dostatok kvalitnej, zdraviu neškodnej [...]

Bohatstvo a kariéra im zatienili rozum

12.12.2016

Je všeobecne známe, že nedávno zosnulý Fidel Castro bol niečím viac ako len slávnym kubánskym revolucionárom. Bol celkom oprávnene medzinárodne uznávanou autoritou, čo pri jeho úmrtí otvorene vyjadrili viacerí čelní predstavitelia štátov sveta. Predseda Európskej komisie Jean-Claude Juncker, v kondolencii o. i. uviedol: „So smrťou Fidela Castra svet stratil človeka, [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 64
Celková čítanosť: 250276x
Priemerná čítanosť článkov: 3911x

Autor blogu

Kategórie